Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green Dot - Λευκωσία 2019

Για 9η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός GreenDotΚύπρου πραγματοποιεί το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λευκωσίας, με στόχο την ανάδειξη της ανακύκλωσης ως αναπόσπαστο κομμάτι του ευ ζην, αλλά και της ευαισθητοποίησης του κοινού για το περιβάλλον.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά που θα σχετίζονται με την ανακύκλωση, το περιβάλλον αλλά και το ευ ζην. Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα περιβαλλοντικών και οικολογικών οργανώσεων και φορέων, καθώς επίσης και περίπτερα που θα προσφέρουν φαγητό και ροφήματα.

Στη σκηνή του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μουσικά και χορευτικά σχήματα, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κλείσει με συναυλία των Παπιγιόν band.

H εκστρατεία είναι και φέτος αφιερωμένη στο πρόγραμμα Rethink.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ είναι η Πετρολίνα, ενώ το Φεστιβάλ υποστηρίζουν οι Οργανισμοί ΑΦΗΣ Κύπρου και WEEECyprus, οι εταιρείες KPMGκαι PhilAndreou, τα SoEasyStoresκαι ο Δήμος Στροβόλου. Παράλληλα στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι εταιρείες ΚΕΑΝ, Pepsi, Lounic, Dixan, Zορπας, Mr. Binκαι RiverlandBioFarm. Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Ράδιο Πρώτο και το city.com.cy.

Τα Νέα μας

  > Δελτία Τύπου
  > Εκδηλώσεις
  > Συσκέψεις
  > Νέα